Wiley vs Kapllan Schweser AQF Rishikimit

Updated:October 20, 2018
Bryce Welker
This post contains references to products from one or more of our advertisers. We may receive compensation when you click on links to those products. For an explanation of our Advertising Policy, visit this page

E cila CFA® kurs prep është më e mirë, Wiley ose Kaplan Schweser CFA Rishikimi? Për t'ju ndihmuar të vendosni, Unë do të vlerësojë software, testet e praktikës, kosto, dhe karakteristika të tjera të rëndësishme të çdo kurs për t'ju ndihmuar të vendosni që është një përshtatje më të mirë për ju.

Unë kam përdorur të dyja këto kurse dhe nga përvoja ime gjendet ekzistojnë disa dallime të mëdha në mes të dy.

(Ju gjithashtu mund të lexoni të plotë tim, Ndarja individual i dy Wiley CFA® & Kaplan Schweser CFA® për të kuptuar më tej që sigurisht përshtatet më mirë nevojave tuaja)

Wiley vs Kapllan AQF - E cila sigurisht është më e mirë?


vlerë

Wiley ofron mundësi të ndryshme për kurset që shkojnë në çmim, por sigurisht platinum është më popullor dhe më e lehtë për t'u përdorur për hir të krahasimit. Kostoja e kursit Shqyrtues Platinum Wiley CFA® për Nivelet 1 dhe 2 është $1,295, dhe Niveli 3 është $995.

Kaplan, ne anen tjeter, është më e shtrenjtë, si nivel 1, nivel 2, dhe Niveli 3 Kurset janë me çmim të gjitha në $ 1,499-mjaft një ndryshim të madh në kosto! Duke pasur parasysh se vlera e kurseve është rreth barabartë, me Wiley duke ofruar një paketë më të mirë të përgjithshëm, kjo është një jo-brainer se cili kurs fiton këtë kategori!

fitues: Wiley CFA® Rishikimi


Përfundimi i kursit dhe Access

Të gjitha updates Përmbajtja dhe përmirësimet software për Wiley CFA® nuk janë vetëm të lirë, por gjithashtu ofrojnë përdoruesve japin akses të pakufizuar pas datës blerëse. Kurse të tjera kanë tendencë për të nuk kanë këtë lloj të marrëveshjes, si bujaria nuk është tepër e zakonshme në hapësirën prep provë CFA®.

Oferta e Kaplan është si kurse të tjera dhe ju ofron me qasje të plotë deri në datën tuaj të provimit. Nëse ju dështojnë për herë të parë rreth, kjo do të ju kushtojë një denar bukur për të ri-up dhe për të marrë një tjetër goditje me thikë në provim me këtë kurs.

fitues: Wiley CFA® Rishikimi


CFA® provimin Praktika Pyetjet

Të dyja këto kurse kanë pyetje të mirë-burim praktike për përgatitjen e profesionistëve të cilët janë duke studiuar për provimin CFA®. Wiley vjen me 4,000 praktikë pyetje dhe Kaplan ndeshjet atë numër.

Cilësia e pyetjeve është shumë e ngjashme, kështu që fakti që ju mund të merrni paketën Wiley për të paktën $250 më pak se Kaplan bën atë fitues të qartë. Ju nuk do të shkojnë keq me ose bankën pyetje, megjithatë.

fitues: Wiley CFA® Rishikimi


Mbështetje Student-Instruktor

Wiley gjithashtu ka një sistem mbështetje në vend, sepse ajo e di se ju nuk jeni vetëm në udhëtimin tuaj CFA®. Ju mund të lidheni me kolegët tjerë dhe të bashkohet me një komunitet që e kupton nivelin e përkushtimit të nevojshëm për të bërë një CFA®.

Wiley ka mjete të ndërtuar direkt në kursin që do të ju lejojnë për të bashkëvepruar me subjekt ekspertë të materies 24/7-kjo është një komponent jashtëzakonisht e dobishme e kursit. Që nga ky lloj i shërbimit mund të bëjnë ose të thyejnë seanca të caktuara studimore, është e vështirë të përputhen me këtë nivel të mbështetjes.

Ndërsa Kaplan nuk shkon aq larg sa Wiley, ajo ka një ofertë të mirë në drejtim të mbështetjes. Pyetni mësuesi juaj Funksioni i gjatë Kapllan siguron përdoruesit me një opsion të ngurta. Nëse ju kërkoni provimit ose teknike pyetje, ju mund të presin për të marrë një përgjigje brenda 24 orë. Kjo nuk është e menjëhershme, por kjo është sigurisht një afat kohor në rregull. ende, Wiley fiton përsëri.

fitues: Wiley CFA® Rishikimi


Formatet e kurseve

Wiley kupton sfidat që kandidatët CFA® përballen në lidhje me qëndruar të angazhuar duke studiuar. Kjo është arsyeja pse ajo projektuar kursin e saj me shkurtësi në mendje-mësimet kafshoj-sized janë të lehtë për të marrë me dhe nuk do të duket clunky apo imponues. Ka një sasi të konsiderueshme të materialit që ju duhet për të mbuluar para ditës së testimit, kështu madhësive më të vogla mësimore mund të ndihmojë me të kuptuarit e koncepteve të vështira. Në sajë të mësimeve të 30-minutëshe, ju do të bëni atë nëpër periudha të gjata studiojnë pa dashur të lënë apo paketë atë në për të mirë.

Kaplan ka një kurs të madh, por nuk është një përfitim të veçantë që ju jeni duke shkuar për të parë atë që ofrojnë kompanitë e tjera nuk janë përfshirë në CFA® mundësitë e shumta prep provë. Edhe pse ka disa karakteristika të mëdha, mungesa e ndonjë vlerë reale shtesë bën përgjithshme tag çmimi mënyrë shumë e lartë për askënd që në fakt të marrin në konsideratë. Kjo është me të vërtetë dallimi në mes këtyre dy kurse, nuk ka asgjë të veçantë në rrjedhën Kapllan që justifikon një boshllëk të tillë të madh në çmimet.

fitues: Wiley CFA® Rishikimi


Wiley vs Garancia Kaplan Pass

Wiley ka një garanci të kalojë për të gjitha tre nivelet e provimit CFA® dhe ju jeni do të merrni qasje në kursin e saj të plotë deri sa të kalojë! Wiley ka qenë në lojë Test Parashkollë viti 1974 dhe ka ndihmuar mijëra mirat financave kalojnë provimet e tyre të certifikimit CFA®. Ky lloj i gravitas në industri është e vështirë që të shkojë, dhe me të vërtetë tregon. E saj "të paguajë vetëm një herë derisa ju të kalojë" garanci është dëshmi e besimit të tij në produktet që ajo e vë në.

Duke pasur parasysh se ju jeni do të paguajnë një çmim të tillë të lartë për kursin Kaplan, ju do të vërtetë të presin disa lloj awesome e garancisë ose jetës qasjes. megjithatë, në mënyrë që të pretendojnë rimbursim tuaj nga Kaplan në rast se ju nuk e kalojnë, ju do të keni për të përmbushur një numër të kritereve specifike.

fitues: Wiley CFA® Rishikimi


Sugjerimi im

Kështu që sigurisht është më e mirë? Wiley rreh Kaplan në…çdo kategori të vetme. Ndërsa Kaplan nuk është një kurs i tmerrshëm, dhe ajo ka disa karakteristika të mëdha, ka një mungesë të arsyetimit për një çmim të tillë të lartë fillestare.

Wiley është sigurisht më të mirë atje për çmimin. format e saj të qartë, kafshoj-madhësi leksione, dhe reputacioni pabesueshme e bën atë kurs numër një rekomanduar Crush-së. Unë sugjeroj kontrolluar nga-së popull pa pagesë për të parë se cili kurs i përshtatet stilit tuaj të të mësuarit përpara se të vendosë, sepse të gjithë është e ndryshme. Mirë e fat!

 

SHKO TE WILEY CFA® SHQYRTIMI

 

 

rishikim
Review Date
Product Type
Wiley vs Kapllan Schweser AQF Rishikimit
Author Rating
51star1star1star1star1star

Related Posts

Copyright © 2018 CrushTheFinancialAnalystExam.com. All rights reserved.