më i lartë 3 Reasons To Become a CFA®

Last Updated:janar 22, 2018
Bryce Welker
This post contains references to products from one or more of our advertisers. We may receive compensation when you click on links to those products. For an explanation of our Advertising Policy, visit this page.

Nëse jeni të interesuar në një karrierë në sektorin e financës, ju keni një shumë opsione për çertifikatat financiare që mund të rritur rrugën e karrierës tuaj. megjithatë, shumë nga këto çertifikatat janë të shtrenjta dhe mund të jetë specifike për Shtetet e Bashkuara. Nëse jeni duke kërkuar për një kosto-efektive certifikimit që do t'ju japë njohje globale dhe një kuptim të thellë të financave, you may consider becoming a CFA®. Ne kemi paraqitur të lartë 3 arsye ju duhet të konsideroni të certifikuar kredenciale analist financiar poshtë.

 

1. Premtuese karrierës

When you complete the CFA® program, you become a CFA® Institute member, e cila është një rrjet global i mbi 135,000 profesionistët e investimeve. Statuti AQF-ja është e njohur nga rregullatorët, universitetet, dhe programet e certifikimit në të paktën 30 vendet. Kjo është një klub mjaft mbresëlënëse të bashkohen kur është fjala për krijimin e rrjeteve. Ju do të fitojë burime të pashoq të karrierës dhe marrëdhëniet, si dhe qasje në Punë në mbarë botën that require a CFA® certification.

Me aftësitë tuaja unike, ju mund të kualifikoheni për një shumëllojshmëri të vendeve të punës të investimeve të lidhura. The most popular destination for CFA® charterholders is portfolio manager, por ka shumë pozicione të tjera të tilla si analist kërkimor, konsulent, Menaxheri i rrezikut, analist financiar të korporatave, dhe madje edhe shefi ekzekutiv!

2. Boost paga juaj

Since the CFA® program is one of the most respected designations in the financial field, paga është mjaft mbresëlënëse. Ka një numër faktorësh që mund të përcaktojë tuaj paga të jetë e mundur përfshirë përvoja, arsim, pozitë, Madhësia e punëdhënësit, dhe vendndodhjen.

After one to four years of experience as a CFA®, ju mund të presin për të fituar një pagë mesatare prej rreth $68,383. Ky numër shkon deri në $87,732 pas pesë për nëntë vjet, sipas PayScale. Profesionistë me më shumë se 20 vjet përvojë janë paguar një rrogë mesatare prej rreth $155,100. (Vini re se këto janë pagat mesatare dhe ata nuk e konsiderojnë faktorë të tjerë.)

Your salary could be higher or lower depending on what job title you have with your CFA® certification. Financial analyst is one of the lower paying CFA® positions with a salary range of $43,218 në $78,374. Zyrtarët Kryesor Financiar, ne anen tjeter, të bëjë shumë më tepër dhe mund të presin një pagë në rangun e $67,786 në $217,242.

Ka shumë pozicione që të bien në mes të pagave këtyre dy pozicioneve ', të tilla si analistë të investimeve. Gjithashtu, many CFA® charter-holders are compensated with bonuses and incentive pay on top of their attractive salaries. Edhe me faktorë të tjerë, si vendndodhja dhe madhësia e kompanisë, the salary of a CFA® is the top reason for many to go after this prestigious title.

 

3. Standardit të arit

The CFA® charter is considered the “gold standard” of Wall Street qualifications due to its rigor. If you work hard to get your CFA®, ju provojë për të gjithë që ju kanë ekspertizë në menaxhimin e investimeve dhe analiza financiare.

Në krahasim me programet e tjera në botën e biznesit, si MBA, the CFA® charter specializes in niche areas of business and is much less broad. By earning a CFA® title, ju fitoni aftësitë analitike dhe ekspertizë në metodat sasiore, ekonomi, raportimi financiar, Analiza e investimeve, dhe menaxhimin e portofolit. Ky grup i aftësive dhe njohurive të specializuara ju bën një punonjës shumë të vlefshme dhe patjetër do të shërbejë edhe gjatë gjithë karrierës tuaj financave.

 

COMPARE THE BEST CFA® PREP COURSES

Related Posts

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2018 CrushTheFinancialAnalystExam.com. All rights reserved.